Voor 16.00 besteld,

 dezelfde dag verzonden

+31 (0)85 - 4018709

Winkel

Subli Vista DIY Satin Pass Through Sublimation Spray – 400ML

De Subli Vista Satin pass Through Sublimatie is een doe-het-zelf spray dat kan gebruikt worden op glas en acryl. De spray laat een witte achtergrond achter zodat de afbeelding er meer naar voren uitspringt. De spray bevat 400 ML.

Gebruiksaanwijzing:

Schud het product gedurende 30 seconden om het te activeren. Breng de Hi-gloss spray aan op het oppervlak, spuit vanaf een afstand van 20 cm, van links naar rechts en van boven naar beneden. Draai het oppervlak 90 graden en herhaal het spuiten. Laat het 5 minuten rusten en breng daarna een toplaag van de Pass Through-coating aan zoals hierboven beschreven.

Drogen in een curing oven

Laat het na het spuiten ongeveer 10 minuten rusten en plaats het vervolgens in een oven op 160°C (320°F) gedurende 20 minuten, afhankelijk van de thermische eigenschappen van het substraat. Laat het product volledig afkoelen voordat je de afbeelding erop aanbrengt.

Reiningsinstructies voor het mondstuk:

Draai de spuitbus na gebruik ondersteboven en druk het mondstuk 3 seconden in om het schoon te maken voor toekomstig gebruik. Deze stap is niet verplicht, maar verlengt de levensduur van het mondstuk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Subli Vista Pass Through Sublimation Spray – 400ML” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *